Rekenspelletjes Hulp

Hoe moet ik de rekenspelletjes spelen?

Als je kunt rekenen moet elke game op onze site te doen zijn. We hebben heel veel verschillende categorieën en varianten dus we kunnen hier natuurlijk niet precies per spel uitleggen hoe ze werken. Daarvoor hebben we het volgende bedacht, op iedere pagina hebben we een uitgebreide uitleg neergezet waarin je precies kunt lezen hoe alles werkt. Lukt het daarna nog niet? Dan kun je misschien advies vragen aan jouw ouders of aan de juffrouw of meester op school maar je kunt ons ook een email sturen, wij helpen jou graag verder.

Zijn de rekenspelletjes helemaal gratis?

De spellen die je op onze site kunt vinden zijn allemaal gratis te spelen en zullen ook altijd gratis blijven. We hebben er ook veel zelf gemaakt en deze hosten we ook zelf dus daarom hebben we wel kindervriendelijke reclame op de website staan, om zo de kosten een beetje te dekken.

Ik heb een rekenspel gevonden dat niet werkt!

Het kan zijn dat er een game tussen staat die het ineens niet meer of niet helemaal goed doet, wij raden jou dan aan om als eerste even de browser waar je in aan het spelen bent te verversen, dit kun je doen door het scherm even naar beneden te slepen als je op een aanraakscherm speelt, het spel zal dan automatisch herladen. Als je op een pc speelt dan kun je proberen om tegelijkertijd de toetsen ctrl en f5 in te drukken, hierdoor zal het spel ook vernieuwen. Werken deze opties niet? Het beste dat je dan kunt doen is ons even een berichtje sturen en wij zullen dit probleem z.s.m. verhelpen.

Doen deze rekenspelletjes het op mijn tablet en telefoon?

Uiteraard werken de spellen en alle pagina’s op de website op alle apparaten die je maar kunt bedenken. Als je via een desktop computer naar RekenSpelletjes.nl gaat, dan zie je de site in de originele grootte en als je dit probeert met een Apple iPad of een tablet van een ander merk, dan zul je zien dat alles op de website zich automatisch aanpast naar de grote van jouw apparaat, dus ook de spelletjes.

Hoe kan ik nieuwe spellen op jullie website RekenSpelletjes.nl zetten?

We weten dat veel van onze bezoekers zelf ook bezig zijn met programmeren, heb jij nou een leuk spel bedacht, dat ook nog iets met rekenen te maken heeft, stuur het dan naar ons op, dan plaatsen wij deze misschien wel op de website. Ook als je tijdens een bezoek aan het internet nieuwe leuke spelletjes hebt gevonden die nog niet op onze site staan dan kun je ons even een bericht verzenden met precies de locatie waar je het spel hebt gevonden.